Development

Als u bij u bij Ablerz uw website of webapplicatie laat bouwen dan weet u dat uw opdracht in goede handen is.

Bij Ablerz bouwen we al jaren websites en webapplicaties. We doen dit in de meeste gevallen met Drupal. Drupal is een opensource content management systeem dat enorm krachtig is door de modulaire opzet. Achter Drupal zit een levende community die ervoor zorgt dat de software continue in ontwikkeling blijft. Dit heeft geresulteerd in een solide pakket, wat inzetbaar is voor vele doeleinden. Onze ontwikkelaars werken al meer dan 10 jaar met Drupal, daardoor leveren wij kwaliteit die je merkt.

Development

Scrum

Als Ablerz uw project uitvoert doen we dat aan de hand van de SCRUM methodiek. SCRUM is een projectmethodiek waarmee op een flexibele wijze software geproduceerd wordt in de vorm van sprints. Na iedere sprint leveren we een set afgesproken werkende producten op. Door in sprints te werken van doorgaans 1 tot 3 weken houdt u als klant (product-owner) grip op de producten die ontwikkeld worden en kunt u bijsturen als dat nodig is. Ablerz heeft veel ervaring met SCRUM trajecten en kan u hierin uitstekend begeleiden. 

OTAP

Voor ieder project richten wij een zogenaamde "otap-straat" in. Dit staat voor "ontwikkel, test, acceptatie, productie". Iedere wijziging van de software doorloopt deze cyclus. Dit is een beproefde methode om de kans op fouten in productie te minimaliseren. Ieder stukje software wordt getest door de tester en geaccepteerd door de product-owner alvorens dit naar productie gaat. We hebben veel ervaring met het inrichten van de infrastructuur van dergelijke omgevingen, u bent er daarom van gegarandeerd dat doorontwikkeling en beheer op uw website of applicatie in goede handen is. 

Geïnteresseerd? Neem contact op