Over ons

Ablerz is een webbureau die professionele Drupal websites en applicaties bouwt. We werken met opensource technologieën, omdat we geloven in het concept van het openbaar maken van software. Hiervan wordt het veiliger en gebruiksvriendelijker.

 

Ablerz is opgericht in 2016 door Kobus Beljaars en Martijn de Wit. Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor een grote IT-dienstverlener was het tijd voor iets nieuws. We zijn begonnen op de achterkant van een bierviltje en dit is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met projecten waar we trots op zijn.

 

Vanaf dag één hebben we geen moment stilgezeten. Klanten waarderen onze technische kennis en onze professionele werkhouding. Dit heeft ervoor gezorgd dat we veel ervaring hebben opgedaan in grote complexe projecten. Van Geo(locatie) applicaties tot webshops. Van websites voor de overheid tot verzekeringssystemen met tal van koppelingen; voor ons is het geen probleem.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom dan eens langs voor een kop koffie, dan laten wij u graag meer zien.

Kobus Beljaars

Kobus

Al sinds zijn kindertijd is Kobus bezig met techniek. Het begon met elektronica, maar vanaf het moment dat er internet in huis was, was hij verkocht. Dit systeem heeft ongekende mogelijkheden en daar wilde Kobus wat mee.

 

Naast zijn studie bedrijfscommunicatie timmerde Kobus al aardig aan de weg met websites, maar hij was vastbesloten hier zijn werk van te maken. Kobus ging aan de slag bij een grote IT-dienstverlener en leerde daar de kneepjes van het vak. Zijn nieuwsgierige karakter en zijn drang om alles uit te zoeken bracht zijn kennis snel naar een hoger niveau.

Na tien jaar gewerkt te hebben bij een grote IT-dienstverlener, waarvan vijf jaar als lead-engineer, was het tijd voor iets anders. Hij was vastbesloten een eigen bedrijf te starten en ging deze uitdaging aan met collega Martijn de Wit. Samen startte zij Ablerz als perfecte combinatie van kennis en ervaring in backend en frontend development. Vanaf dit moment voert Ablerz grote projecten uit en daar zijn we trots op!

Geïnteresseerd in wat Ablerz voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met Kobus via 06 50 83 27 30 of kobusablerz.nl

Martijn de Wit

Martijn

Opgeleid als interactie ontwerper met een sterke affiniteit voor techniek en het internet. Zijn passie in deze onderwerpen drijft Martijn in zijn werkzaamheden. Hij is altijd gefocust om te blijven leren en te groeien.

 

De afgelopen jaren heeft Martijn veel ervaring opgedaan in diverse organisaties en in uiteenlopende rollen. Zo heeft hij gewerkt als interactie ontwerper, UX-Design consultant, front-end developer / architect en Drupal consultant. Juist die afwisseling zorgt voor een brede basis waardoor hij het beste uit meerdere werelden kan samenbrengen. Martijn is enthousiast en leergierig en besteedt veel tijd aan zijn persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hij vindt het leuk om naar kennis avonden te gaan en niet alleen om kennis te halen maar ook juist om kennis te delen door bijvoorbeeld een presentatie of workshop te geven.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een ICT-dienstverlener was het tijd voor een nieuwe zakelijk uitdaging. Samen met Kobus richtte hij in 2017 Ablerz op.

Geïnteresseerd in wat Ablerz voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met Martijn via 06 10 89 49 76 of martijn@ablerz.nl

Geïnteresseerd? Neem contact op