Over ons

Ablerz is een internetbureau die professionele Drupal websites en applicaties bouwt. We werken met opensource technologieën, omdat we geloven in het concept van het openbaar maken van software. Meer ogen zorgen ervoor dat het veiliger en gebruiksvriendelijker wordt.

Drupal ontwikkeling

Ablerz is een technisch internetbureau met volledige focus op Drupal. Wij geloven in specialisatie, want wij willen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Ontwikkelaars werkzaam bij Ablerz hebben daarom altijd ruime kennis en ervaring met Drupal. Wij merken vaak dat wij gewaardeerd worden voor onze kwaliteit en ons vermogen om bedrijfsprocessen te vertalen naar een goede technische oplossing. Wij praten graag mee over business requirements en kunnen passende technische oplossingen goed uitleggen in begrijpelijke taal.

Omdat wij een relatief kleine partij zijn, maar qua kennis en ervaring een hoog niveau kunnen bieden, worden we vaak gevraagd om aan te haken bij bestaande scrum teams. Wij kunnen als geen ander een vliegende start maken bij bestaande scrum teams. Van zuiver scrum tot scrumish, wij hebben er ervaring mee. Juist doordat wij klein zijn, zijn we flexibel. Bij parttime opdrachten spreken we meestal vaste dagen af, waarop we 100% voor het betreffende project werken. Mocht er echter op een andere dag iets zijn, dan is het geen enkel probleem om te schakelen. Zo hebben wij al diverse keren klanten uit de brand geholpen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Ablerz vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Om dit gedachtegoed vorm te geven maken we bijvoorbeeld gebruik van groene hosting en hebben we een speciale kortingsregeling voor non-profitorganisaties. Zo beheren wij bijvoorbeeld de website van de Borstkankervereniging Nederland, een patiëntenorganisatie die zich inzet voor mensen met borstkanker, erfelijke aanleg daarvoor en voor nabestaanden. Het geeft ons een goed gevoel om aan deze mooie organisatie een steentje te kunnen bijdragen.

Geïnteresseerd? Neem contact op 

Martijn

Martijn de Wit is Drupal, UX en frontend specialist. Heeft u een vraag aan Martijn? Neem dan gerust contact met hem op. 

  martijn@ablerz.nl

  06-10894976

Kobus Beljaars

Kobus Beljaars is het technisch geweten van Ablerz. Heeft u een vraag over backend development of een andere technische vraag? Neem dan contact op met Kobus.

  kobus@ablerz.nl

  06-50832730