Diensten

Als u bij Ablerz uw website of webapplicatie laat bouwen dan weet u dat uw opdracht in goede handen is.

Drupal ontwikkeling

Bij Ablerz bouwen we al jaren websites en webapplicaties. We doen dit in de meeste gevallen met Drupal. Drupal is een opensource content management systeem dat enorm krachtig is door de modulaire opzet. Achter Drupal zit een levende community die ervoor zorgt dat de software continue in ontwikkeling blijft. Dit heeft geresulteerd in een solide pakket, wat inzetbaar is voor vele doeleinden. Onze ontwikkelaars werken al meer dan 10 jaar met Drupal, daardoor leveren wij kwaliteit die het verschil maakt.

Development

Beheer

Bent u op zoek naar een beheer partij voor uw Drupal website of webapplicatie? Wij doen u graag een voorstel voor een beheerovereenkomst op maat.

software-maintenance
pc-error

Updates

De techniek ontwikkelt zich zo snel, dat het onvermijdelijk is dat een website of webapplicatie periodiek moet worden bijgehouden. Regelmatig komen er updates uit en hier zitten vaak ook beveiligingsupdates tussen. Ablerz monitort continu of uw applicatie nog up-to-date is en wanneer wij uw webapplicatie beheren zorgen wij ervoor dat functionele en beveiligingsupdates op tijd zijn doorgevoerd. 

Doorontwikkeling

Wij helpen u graag het meeste uit uw website te halen. Wij spreken met u af hoe wij het beste de doorontwikkeling voor u kunnen realiseren. Dit kan bijvoorbeeld met een vast aantal ontwikkel uren per maand. De ontwikkel capaciteit wordt dan vastgelegd in de planning. Zo zorgt u ervoor dat uw gewenste wijzigingen op tijd live kunnen.

Incidenten

Al gebeurd het zelden, helaas kan het ook eens misgaan. Ook dan staan wij direct voor u klaar. We analyseren het probleem en zorgen voor een snelle en accurate oplossing. Omdat wij uw webapplicatie 24 uur per dag monitoren zijn wij er altijd snel bij als zich een probleem voordoet. Daarnaast is het periodiek maken van backups onderdeel van onze beheerovereenkomst, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over dataverlies. 

Support

Heeft u buiten deze maatregelen toch nog een vraag? Geen probleem, voor al uw vragen en opmerkingen kunt u bij ons terecht. We doen niet aan support tickets. Als u een vraag heeft kunt u ons gewoon bellen of mailen. 

Advies

Het realiseren van een goede website, begint met goed advies. De klant heeft een vraag en heeft doelen voor ogen. De techniek is er om ondersteuning te bieden bij het realiseren van deze doelen.

Dit is precies hoe wij denken over een website. Het is meer dan alleen een digitale folder. Websites zijn uitgegroeid tot applicaties die cruciale bedrijfsprocessen ondersteunen. Het is belangrijk dat er niet alleen gekeken wordt naar de techniek, maar ook naar de klantvraag en hoe techniek daar op kan aansluiten. Wij weten als geen ander de vertaalslag te maken van een vraag naar een technische oplossing en denken daar graag proactief over mee.

Advies

Geïnteresseerd? Neem contact op