Ablerz & non-profit organisaties

Wij zijn trots op ons werk en willen dat ook non-profit organisaties voor een eerlijke prijs zonder in te leveren op kwaliteit hun digitale doelen kunnen bereiken. Als u met ons in zee gaat dan weet u dat uw website in goede handen is. Wij nemen de tijd om uw wensen met u te bespreken en voeren deze op dezelfde professionele wijze uit, zoals wij dat ook voor multinationals doen. 

Voordelen

Bent u nieuwsgierig naar wat de voordelen voor uw organisatie zijn?

Korting

Als non-profit organisatie krijgt u bij ons standaard korting op het uurtarief en op het onderhoud van uw website. Wij zetten ons graag in om iets terug te doen voor de maatschappij.

Kennis & Ervaring

U profiteert van de voordelen van mensen met ervaring. Wij hebben uitgebreide ervaring met complexe applicaties bij grote bedrijven in Nederland en in het buitenland.

Ondersteuning

Wij nemen de tijd om techniek begrijpbaar te maken. Wij hebben korte lijntjes, wij bespreken uw vragen en wensen in het Nederlands met iemand met kennis van zaken.

Zij gingen u voor

Handen die een hart figuur doorgeven.

Borstkankervereniging Nederland

Borstkankervereniging Nederland (BVN) is dé patiëntenorganisatie voor iedereen met borstkanker, erfelijke aanleg daarvoor en voor hun naasten. Vrouw of man, jong of oud. Borstkankervereniging Nederland is er voor iedereen. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen. 

De website van BVN is een belangrijk medium om leden te werven, om mensen te informeren, om in contact te komen met mensen en om donaties te faciliteren. Wij zijn blij dat wij hier een steentje aan bij kunnen dragen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Twijfel niet en neem contact met ons op.