Onderhoud en beheer

Bent u op zoek naar een beheer partij voor uw Drupal website of webapplicatie? Wij doen u graag een voorstel voor een SLA op maat.

Updates

De techniek ontwikkelt zich zo snel, dat het onvermijdelijk is dat de een website of webapplicatie periodiek moet worden bijgehouden. Regelmatig komen er updates uit en hier zitten vaak ook beveiligingsupdates tussen. Ablerz monitort continu of uw applicatie nog up-to-date is en wanneer wij uw webapplicatie beheren zorgen wij ervoor dat een eventueel beveiligingsprobleem binnen 24 uur is opgelost.

 
Onderhoud en beheer

Incidenten

Al gebeurd het zelden, helaas kan het ook eens misgaan. Ook dan staan wij direct voor u klaar. We analyseren het probleem en zorgen voor een snelle en accurate oplossing. Omdat wij uw webapplicatie 24 uur per dag monitoren zijn wij er altijd snel bij als zich een probleem voordoet. Daarnaast is het periodiek maken van backups onderdeel van de SLA, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over dataverlies. 

Doorontwikkeling

Is uw website of webapplicatie onderhevig aan verandering? Wij spreken graag met u af hoe wij doorontwikkeling voor u kunnen realiseren. Dit kan bijvoorbeeld met een vast aantal ontwikkel uren per maand of op basis van een strippenkaart. Zo zorgt u ervoor dat er altijd ruimte is voor om mee te gaan met de tijd. 

Support

Heeft u buiten deze maatregelen toch nog een vraag? Geen probleem, voor al uw vragen en opmerkingen kunt u bij ons terecht. We doen niet aan support tickets. Als u een vraag heeft kunt u ons gewoon bellen of mailen. 

Geïnteresseerd? Neem contact op