Diensten

Ablerz wil de meest gebruiksvriendelijke websites maken. Slimme oplossingen, die de klant op een eenvoudige wijze in staat stelt zijn doelen te bereiken.

Wat doen wij?

Consultancy

Het realiseren van een goede website, begint met goed advies. De klant heeft een vraag en heeft doelen voor ogen. De techniek is er om ondersteuning te bieden bij het realiseren van deze doelen.

Dit is precies hoe wij denken over een website. Het is meer dan alleen een digitale folder. Websites zijn uitgegroeid tot applicaties die cruciale bedrijfsprocessen ondersteunen. Het is belangrijk dat er niet alleen gekeken wordt naar de techniek, maar ook naar de klantvraag en hoe techniek daar op kan aansluiten. Wij weten als geen ander de vertaalslag te maken van een vraag naar een technische oplossing en denken daar graag proactief over mee.

Development

Als u bij u bij Ablerz uw webapplicatie laat bouwen dan weet u dat uw opdracht in goede handen is.

Wij hebben jaren ervaring in het bouwen van webapplicaties en hebben kennis van alle aspecten die komen kijken bij het uitvoeren van Enterprise projecten. Voor het ontwikkelen gebruiken wij altijd een OTAP straat en doorontwikkeling en beheer doen wij altijd op basis van Continuous integration. Bij voorkeur werken wij volgens het SCRUM-principe, omdat onze ervaring is dat dit zorgt voor de meeste flexibiliteit en de wensen van de klant uiteindelijk het beste aansluit bij de gerealiseerde techniek. Uiteraard zijn wij bereid al onze technische en procesmatige principes aan u toe te lichten.

Onderhoud en beheer

Een webapplicatie is niet af als hij af is. Dit klinkt wat tegenstrijdig, maar niets is minder waar.

De techniek ontwikkelt zichzelf zo snel, dat het onoverkomelijk is dat de applicatie periodiek moet worden bijgehouden. Regelmatig komen er updates uit en hier zitten vaak ook beveiligingsupdates tussen. Ablerz monitort continu of uw applicatie nog up-to-date is en wanneer wij uw webapplicatie beheren zorgen wij ervoor dat een eventueel beveiligingsprobleem binnen 24 uur is opgelost.

Helaas kan het ook eens misgaan in een applicatie. Ook dan staan wij direct voor u klaar. Wij analyseren het probleem en zorgen voor een snelle en accurate oplossing. Omdat wij uw webapplicatie 24 uur per dag monitoren zijn wij er altijd snel bij als er een probleem optreedt. Heeft u buiten deze maatregelen toch nog een vraag? Geen probleem, voor al uw vragen en opmerkingen kunt u bij ons terecht.

Wij helpen klanten graag met hun technische uitdagingen.


Drupal development bij het RIVM

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft als doel de volksgezondheid en een gezond en veilig leefmilieu te bevorderen. Zij doen dit door de samenleving te informeren op basis van kennis die is opgedaan uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. Bij het informeren van de burger, het bedrijfsleven en overheden speelt het internet een belangrijke rol. Dit is immers dé manier om een groot publiek snel en effectief te kunnen informeren.

Standaard oplossing

Door het groeiende aantal websites in beheer van het RIVM is besloten een universele oplossing neer te zetten voor het uitrollen van websites. Derhalve heeft Ablerz mede ontwikkeld aan een systeem op basis van Drupal 8, waarmee eenvoudig nieuwe websites kunnen worden uitgerold. Deze implementatie maakt gebruik van het bootstrap Rijkshuisstijl thema voor Drupal 8. Voor dit thema heeft Ablerz meegeholpen aan de ontwikkeling en helpen wij nog steeds met het beheer ervan.

Ontwikkeling op maat

Het RIVM kent tevens een groeiend aantal contacten. Om alle contacten veilig en goed georganiseerd bij te houden is er besloten een CRM oplossing op maat te bouwen op basis van Drupal 8. Voor deze implementatie is door Ablerz gewerkt aan de zoekmachine functionaliteit gebaseerd op apache SOLR.


Meer weten over dit project?

Heb je vragen over Drupal development in het algemeen of binnen de overheid? Bel of mail Martijn de Wit of Kobus Beljaars.

Interesse in onze diensten?

Over ons

Ablerz is een webbureau dat als doel heeft professionele, gebruiksvriendelijke webapplicaties te bouwen. We doen dit met opensource technologieën, omdat we geloven in het concept van het openbaar maken van software. Hiervan wordt het veiliger en gebruiksvriendelijker.

We realiseren dit door de klant te betrekken in het ontwikkelproces en proactief mee te denken over oplossingen voor de klantvraag. We doen niet aan poespas, maar bouwen duidelijke functionele applicaties, die doen wat ze moeten doen, waardoor het beheer voor de klant zo eenvoudig mogelijk wordt.

Bent u geïnteresseerd in onze visie? Kom dan eens langs voor een kop koffie, dan laten wij u graag meer zien.

Foto van Kobus Beljaars

Kobus Beljaars

Al sinds zijn kindertijd is Kobus bezig met techniek. Het begon met elektronica, maar vanaf het moment dat er internet in huis was, was hij verkocht. Dit systeem heeft ongekende mogelijkheden en daar wilde Kobus wat mee.

Naast zijn studie bedrijfscommunicatie...

Al sinds zijn kindertijd is Kobus bezig met techniek. Het begon met elektronica, maar vanaf het moment dat er internet in huis was, was hij verkocht. Dit systeem heeft ongekende mogelijkheden en daar wilde Kobus wat mee.

Naast zijn studie bedrijfscommunicatie timmerde Kobus al aardig aan de weg met websites, maar hij was vastbesloten hier zijn werk van te maken. Kobus ging aan de slag bij een grote IT-dienstverlener en leerde daar de kneepjes van het vak. Zijn nieuwsgierige karakter en zijn drang om alles uit te zoeken bracht zijn kennis snel naar een hoger niveau.

Na negen jaar gewerkt te hebben bij hetzelfde bedrijf, waarvan vijf jaar als lead-engineer, was het tijd voor iets anders. Hij was vastbesloten een eigen bedrijf te starten en ging deze uitdaging aan met collega Martijn de Wit. Samen startte zij Ablerz als perfecte combinatie van kennis en ervaring in backend en frontend development. Vanaf dit moment voert Ablerz grote projecten uit en daar zijn zij trots op!

Geïnteresseerd in wat Ablerz voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met Kobus via 06 50 83 27 30 of kobusablerz.nl

Foto van Martijn de Wit

Martijn de Wit

Opgeleid als interactie ontwerper met een sterke affiniteit voor de techniek en het internet. Zijn passie in deze onderwerpen drijft Martijn in zijn werkzaamheden. Hij is altijd gefocust om te blijven leren en te groeien.

De afgelopen jaren heeft Martijn veel ervaring...

Opgeleid als interactie ontwerper met een sterke affiniteit voor techniek en het internet. Zijn passie in deze onderwerpen drijft Martijn in zijn werkzaamheden. Hij is altijd gefocust om te blijven leren en te groeien.

De afgelopen jaren heeft Martijn veel ervaring opgedaan in diverse organisaties en in uiteenlopende rollen. Zo heeft hij gewerkt als interactie ontwerper, UX-Design consultant, front-end developer / architect en Drupal consultant. Juist die afwisseling zorgt voor een brede basis waardoor hij het beste uit meerdere werelden kan samenbrengen. Martijn is enthousiast en leergierig en besteedt veel tijd aan zijn persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hij vindt het leuk om naar kennis avonden te gaan en niet alleen om kennis te halen maar ook juist om kennis te delen door bijvoorbeeld een presentatie of workshop te geven.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een ICT-dienstverlener was het tijd voor een nieuwe zakelijk uitdaging. Samen met Kobus richtte hij in 2017 Ablerz op.

Geïnteresseerd in wat Ablerz voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met Martijn via 06 10 89 49 76 of martijnablerz.nl

Contact

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze visie? Kom dan eens langs voor een kop koffie, dan laten wij u graag meer zien.

Neem contact op